söndag 24 oktober 2010

lördag 23 oktober 2010

Jag håller med föregående bloggare

Samtliga innehavare av inloggningsuppgifter till denna blogg, skärp er! 


Nu ska jag snart iväg till kyrkan. Det är "NY tid" på gång och kyrksalen ser lite annorlunda ut. Jag ska försöka ta kort för er som inte har möjlighet att komma dit idag eller någon gång snart. 

fredag 22 oktober 2010

okej jag tycker att ni är på tok för dåliga på att blogga! nu är det fredag och det snöar i stockholm. converse? men helst inte tack. hoppas ni alla får en uuuuuunderbar dag!!

onsdag 20 oktober 2010

Nu när jag är så fruktansvärt andlig så måste man ändra sina musikreferenser en del.
Tekla Knös – Frälst Utan Måd
Här är en spotifylänk till lite välsignad musik som jag numera lyssnar på. Måste bara inflika att orgel verkligen är ett helgat instrument. Amen

tisdag 19 oktober 2010

23.23


mina älsklingar
. jag tänker på er varje dag och det var väldigt nödvändigt med lite påfyllning i helgen! men vad gäller lola och samuel så får det väl bli lite "distancerefill" eller vad skulle du säga lola? nu ligger jag i alla fall i min säng här i bergshamra och ska snart sova. för er om vill veta vad jag har gjort idag så började dagen med mitt 3 timmarspass i veckan hos en familj där jag är "allt i allo". har tidigare lämnat biblioteksbäcker, satt ihop ikeahyllor och köpt kattmat mm men idag fick jag hämta kläder från kemtvätten, lämna en jacka för lagning, åka till skomakaren och kopiera en nyckel, sortera handdukar/dukar i en hylla och hängt upp en tvätt. sen åkte jag hem och lagade mat! det blev över så att jag fyllde fyra matlådor märkta "köttfärssås". matlådor är kanon!! sen gick jag (eller nej jag sprang eftersom jag aaaalltid är sen till tbanan, men jag hinner 98%) till tbanan och åkte till familjen och jobbade! sen ikväll har det varit en lugn kväll med desperate housewives (looooooove iiiit) och cougar town, tvätt, disk och nagellacksmålning. men nu ska jag sova! jag hoppas att ni drömmer fina drömmar, vaknar lagom torrt och får en ljuvlig morgondag! ALOHA


Fint formulerat Samuel!
Gud välsigne dig och den här bloggen,

Parkeringshus.

Hej mina kära brödrar och systrar i Herren.

Eftersom jag nu tillbringar min tid i den välsignade staden Jönköping och studerar Ordet så har jag blivit så fruktansvärt andlig att jag måste ändra mitt språkbruk. Jag skriver till er i Herrens tid med en önskan om frid till eder alla. Mina konservativa bröder i Herren tycker detta med internet och bloggar är ett satans verk, endast gjort för att förverkliga köttets lustar allenast. Nej mina vänner! Detta redskap är ack så mycket mer! Låtom oss nu fröjdas i Kristi gemenskap på denna blogg och dela vårt dagliga lärjungaskap med varandra.

Jag uppmanar eder att denna gång på djupet rannsaka era hjärtan och finna den passionen som krävs för att hålla denna välsignade blogg vid liv. Amen.

En tisdag (efter Desperate Housewives)

Jag vet inte vad ni tänker, men studentdagen verkar vara en dag som alla längtar till. Antingen ser fram emot eller vill tillbaka till. 
Ja, det var allt jag hade och säga ikväll. God natt mina kära vänner! (kanske, God morgon Lola, jag har inte riktigt koll på tidsskillnaden)


söndag 17 oktober 2010

Jag skriver ett första inlägg
Sitter nu hemma, med Adde, Hanna, Sofia och Mikael. Vi fick en idé att väcka liv i vår gamla blogg, men ett annat namn. "Safetymatches" kändes lite ute. Nu ska vi äta rostat bröd och drick O'boy.